Actualitate
Autocamion plin cu medicamente, oprit în vama Calafat

Un tir încărcat cu 33 de paleți de medicamente a fost oprit de polițiștii de frontieră la Calafat, pe sensul de ieșire din România. Oamenii legii au sesizat Direcția de Sănătate Publică si ANAF, cu privire la interdicția de a exporta medicamente pe perioada stării de urgență. A fost aplicată o sancțiune de 70.000 de lei și nu s-a permis ieșirea mărfii din țară.

Un șofer bulgar, care se afla la volanul unui tir plin cu medicamente, s-a prezentat în cursul nopții trecute la PTF Calafat. Șoferul venea de la sediul unei societăți comerciale din Timiș și se deplasa spre Sofia. În remorca frigorifică se aflau 33 de paleți de medicamente, cu o greutate de 16.732 kilograme. Conform procedurilor de lucru a fost sesizat DSP și ANAF. ANAF a aplicat sancțiune în valoare de 70.000 conform art 28 din OUG 1/ 1999. Nu s-a permis ieșirea din țară a mărfii. După aplicarea amenzii, cetățeanul bulgar a renunțat la călătorie și a rămas pe teritoriul României. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.