Actualitate
Au plecat după mărțișoare, dar au ajuns la poliție

Doi bărbați au fost reținuți și au ajuns la poliție, după ce între cei doi a izbucnit un conflict, în zona târgului de mărțișoare, din centrul Craiovei. Mai mulți polițiști care se aflau în timpul liber au observat un bărbat de aproximativ 50 de ani care alerga cu un cuțit în mână, după un tânăr, pe care îl amenința. După ce i-au imobilizat pe cei doi, oamenii legii au găsit asupra bărbatului de 50 de ani și un spray iritant-lacrimogen, pe lângă cuțitul tip briceag, cu lama de 10 cm.

 

 

„Duminică, 1 martie, patru polițiști din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Craiova, în timp ce se aflau în timpul liber, pe strada Calea Unirii, în zona târgului de mărțișoare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de aproximativ 50 de ani alerga cu un cuțit în mână, după un tânăr, pe care îl amenința. Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi, iar în scurt timp aceștia au fost imobilizați și conduși la sediul secției pentru lămurirea stării de fapt.
Cei doi au fost identificați, fiind vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Țuglui și un tânăr de 23 de ani, din Băilești. În urma controlului corporal, pe lângă cuțitul tip briceag, cu lama de 10 cm, asupra bărbatului de 50 de ani, polițiștii au mai găsit și un spray iritant-lacrimogen. Ambele obiecte au fost indisponibilizate de polițiști, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.