Actualitate
Au incendiat mașina unei femei

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de săvârşirea infracţiunii de distrugere după ce au incendiat autorurismul unei femei de 67 de ani, din Lipovu, pentru a se răzbuna pe nepotul acesteia. Cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare.

„Marți, 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Segarcea şi Secției 14 Poliție Rurală Bârca, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au identificat doi bărbaţi de 23 şi 29 de ani, din Lipovu, respectiv Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Poliţiştii au stabilit faptul că cei doi ar fi incendiat un atoturism, aparținând unei femei de 67 de ani, din Lipovu, pentru a se răzbuna pe nepotul acesteia cu care, în ziua de 20 ianuarie, ar fi avut anumite discuţii în contradictoriu. Cei doi ar fi folosit pentru incendierea autoturismului 10 litri combustibil, benzină şi motorină. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul acestei zile cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.