Actualitate
Au ieșit la furat, dar au ajuns la poliție

Doi tineri de 18 ani, din Craiova, au fost prinși de polițiști, în timp ce încercau sa sustragă bunuri dintr-o vitrină frigorifică amplasată în fața unui magazin din cartierul Valea Roșie. De asemenea, cei doi au mai pătruns într-o mașină parcată în zonă, dar nu au reușit să plece cu vreun bun. Cei doi sunt acuzați de tentativă de furt. 

"În noaptea de 29 spre 30 aprilie, o patrulă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 3 Poliție Craiova și un jandarm din cadrul IJJ Dolj a observat, în zona cartierului Valea Roșie, 2 tineri care încercau să se ascundă de forțele de ordine.

La fața locului s-a mai prezentat o patrulă de poliție, iar astfel cei doi au fost depistați și identificați în persoana a doi tineri de 18 ani, din Craiova.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cei în cauză ar fi pătruns fără drept într-un autoturism ce se afla parcat în apropiere, fără a reuși însă să sustragă bunuri din interior.

De asemenea, aceștia ar mai fi încercat să sustragă bunuri dintr-o vitrină frigorifică amplasată în fața unui magazin din zona.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru tentativă la comiterea infracțiunilor de furt calificat", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.