Actualitate
Au fost identificați hoții din autobuz

Ieri, 14 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova au fost sesizați de un bărbat de 58 de ani, din Craiova, despre faptul că, în cursul zilei de 13 octombrie a.c., în timp ce călătorea cu un autobuz, pe strada Brestei, din Craiova, persoane necunoscute i-au sustras, din buzunarul de la spate al pantalonilor, un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.500 de lei. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Craiova au identificat 2 tineri de 20 și 21 de ani, ambii din Craiova, bănuiți de comiterea faptei respective.
De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate de polițiști, telefonul fiind găsit asupra unui dintre cei doi tineri.  La finalizarea cercetărilor, dosarul penal deschis pentru comiterea infracțiunii de furt calificat urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.