Actualitate
Arestați pentru trafic de droguri

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au prins în flagrant delict un tânăr de 19 ani, din Craiova, când vindea mai multe pliculețe de cannabis. După mai multe cercetări, polițiștii au efectuat mai multe descinderi la cinci adrese din Craiova, unde au fost depistați doi urmăriți internațional, de 23 și 28 de ani, ambii din comuna Leu.

„După acest episod, cu sprijinul poliiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din Craiova. În urma percheziţiilor, au fost depistați doi urmăriţi internaţional, de 23 şi 28 de ani, ambii din comuna Leu, faţă de care, la data de 12 martie 2019, Tribunalul Dolj emisese mandate de arestare preventivă, într-o altă cauză penală, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc. De asemenea, a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, bănuit că ar fi la rândul său implicat în aceste operaţiuni”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj

Au fost confiscate 1.8 grame de canabis, 105 gr. de rezină de canabis (haşiş), 4 dispozitive de mărunţit, tip grinder, 5 telefoane mobile, 1.050 de euro şi 16.948 de lei.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Craiova, poliţiştilor din cadrul I.P.J. Dolj - Serviciului de Investigaţii Criminale şi cadrelor de jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpații beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.