Actualitate
Arest preventiv la domiciliu după ce a săvârșit mai multe infracțiuni

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu  au depistat în trafic, un bărbat de 44 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Liliacului, din comuna Bălești, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1, 46 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului și care nu posedă permis de conducere.

 

Polițiștii l-au condus pe bărbat la spital în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, însă acesta a refuzat, fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar la data de 13 iunie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.