Actualitate
Apel pe Facebook pentru găsirea părinţilor a doi copii

Poliţiştii craioveni i-au căutat mai bine de o oră pe părinţii a doi copii, un băieţel şi o fetiţă, care au fost găsiţi, joi dimineaţă, neînsoţiţi în cartierul Brazda lui Novac. Oamenii legii au făcut pe bonele pentru micuţi până când mama minorilor s-a prezentat la Secţia 4 Poliţie pentru a-şi recupera copiii.

“Cunoaşte cineva această fetiţă? Poliţia Română a găsit-o împreună cu frăţiorul ei. Sunt foarte îngheţaţi de frig. Copii sunt la secţia 4, poliţia a căutat părinţii peste tot. Dacă cunoaşteţi fetiţa şi familia vă rog să le comunicaţi. Copiii sunt la secţia 4 din Craiova. Copiii au fost găsiţi în Brazdă, zona Simplon. Fetiţa spune că o cheamă Maya ... Maya Omo... nu am descifrat”, suna anunţul postat pe reţeaua de socializare Facebook. Oamenii legii le-au cumpărat micuţilor mâncare şi i-au dus în sediul de poliţie pentru a-i incălzi şi au plecat în căutarea părinţilor. La aproximativ o oră de la găsirea micuţilor, mama acestora s-a prezentat la sediul Secţiei 4, la ora transmiterii acestei ştiri femeia fiind audiată de oamenii legii.   

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.