Actualitate
Anişoara Stănculescu lasă Prefectura Dolj pentru Registrul Agricol de la Poiana Mare

Directorul Cancelariei Prefectului Judeţului Dolj, Anişoara Stănculescu, doreşte să scape de sintagma “personal contractual” de pe contractul de muncă şi să intre în corpul funcţionarilor publici.

Şi a aflat că la Primăria Poiana Mare e un loc liber, nici mai mult nici mai puţin decât şef birou agricol. Acum nu ştim cât de mult se pricepe Anişoara Stanculescu la registrul agricol, dar sigur ştim că nu putea să fie un simplu angajat, ci doar şef, că aşa este obişnuită. Şi la partid, dar şi la Prefectura Dolj a făcut mereu pe liderul, primarii şi cei care aveau probleme de rezolvat mai că erau nevoiţi să se ploconească la distinsa doamnă care a avut o ascensiune fulminantă în carieră, de la lucrător la pompă în benzinărie, la agent vamal şi mai apoi director de cancelarie. Bănuim că Anişoara Stănculescu va renunţa la postul său din Prefectura Dolj pentru a face naveta zilnic între Craiova şi Poiana Mare în situaţia în care va promova examenul programat săptămâna viitoare, pe data de 20.01.2020. Deocamdată, doamna director de cancelarie a trecut de etapa de evaluare a dosarului şi comisia a stabilit că aceasta îndeplineşte condiţiile solicitate de post. Ştim doar că Anişoara Stănculescu are nevoie de o vechime de cinci ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, iar candidata noastră anul trecut încă era înscrisă la Master la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, domeniu Management, specializarea Managementul organizaţiilor publice. Dar acest aspect nu reprezintă o problemă, ci una dintre condiţiile de participare: candidatul poate să aibă, pe lângă studii de specialitate în agronomie, specializarea agricultură, aşa cum e şi normal să se solicite pentru o astfel de funcţie, şi studii inginereşti – specializarea electrotehnică. O fi vreo coincidenţă că această ultimă condiţie impusă de comisia de evaluare este îndeplinită de unicul candidat la funcţia de şef biroul agricol Anişoara Stănculescu (Dumbravă), absolventă a Facultăţii de Electrotehnică? Sau Anişoara crede că drumul spre funcţia de prefect sau subprefect trece pe Poiana Mare? Unii mai răutăcioşi spun că prin alte părţi.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.