Actualitate
Angajată a Primăriei din Malu Mare, agresată chiar în sediul instituției

O angajată a Primăriei din Malu Mare susține că a fost agresată fizic și verbal chiar de șoferul primăriei, dar și de un bărbat care are contract de prestări servicii cu instituția. Femeia povestește că problemele au început în urmă cu o săptămână când a refuzat să semneze mai multe acte pentru cadastrarea unor terenuri fără proprietar din comună. Astăzi s-a ajuns chiar și la agresiune fizică susține funcționarul public.   

„Este vorba adespre niște dosare care se află pe rolul instanței. Din cauza acestor dosare la care în mod normal, cum pică în fișa postului am făcut întâmpinare și ca urmare a faptului că am făcut întâmpinare se pare că am supărat foarte multe persoane și din cauza asta sunt victima acestor agresiuni continue. Astăzi, amenințările nu au fost numai verbale, au fost și fizice. Am fost împinsă, nu am fost lăsată să ies din birou, am fost jignită în toate felurile”, a declarat Roxana Elena Fiertu – consilier juridic primăria Malu Mare. Femeia spune că l-a informat și pe primar de incidentul de astăzi, dar până acum nu s-a luat nici o măsură.  Nici colegii care au fost de față nu au intervenit. „Nu a luat nici o atitudine în sensul acesta, iar astăzi când l-am sunat și l-am întrebat dacă i se pare normal ca o doamnă care lucrează în instituția primăriei Malu Mare să fie agresată în felul acesta mi-a zis să fac plângere. Ceea ce am și făcut. - Colegii cum au reacționat, au intervenit? -  nu a intervenit nimeni în nici un fel”, mai spune femeia. În timp ce unii angajați confirmă povestea femeii, alții nici nu vor să se implice . „În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani, din Craiova, a avut un conflict cu doi barbati, in timp ce se afla in primaria din Malu Mare, unde lucreaza ca functionar public. La fața locului s-au deplasat polișiștii, care au identificat persoanele implicate în altercație, fiind vorba de doi barbati de 40 si 53 de ani, ambii din Malu Mare.
Din datele obținute până în prezent, cei doi i-ar fi adresat cuvinte jignitoare femeii în vârstă de 33 de ani, fapt pentru care au fost sancționati contravențional de polițșsti, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de injurii și cuvinte jignitoare. De asemenea, persoana vătămată s-a prezentat la sediul postului de poliție, unde a declarat că ar fi fost agresată fizic, în cauză fiind astfel întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj.
Având în vedere aceste aspecte, dosarul penal urmează să fie înaintat unității de parchet competente cu efectuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.