Actualitate
Amenzi pentru craiovenii care au trecut ilegal strada

În urmă cu două săptămâni, Poliția Locală Craiova a demarat o acțiune de informare a cetățenilor care traversează ilegal marile bulevarde Craiovei. Acestora le-a fost atrasă atenția, li s-au explicat pericolele la care se supun, dar au și primit avertismente din partea polițiștilor locali. De astăzi, Poliția Locală a început să aplice amenzi celor care încalcă legislația rutieră.

Polițiștii locali cu atribuții de circulație au desfășurat în ultimele două săptămâni acțiuni cu caracter preventiv, cu scopul de a conștientiza participanții la trafic despre riscul traversării marilor bulevarde prin locuri nepermise. Aceștia își pun propriile vieți în pericol, dar și pe ale celorlalți  participanți la trafic. În plus, prin traversarea scuarului despărțitor dintre benzile de circulație, aceștia provoacă daune spațiului verde și amenajărilor urbane.

 

Astfel, doar ieri, 28 iulie 2021, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale: 21 amenzi și 2 avertismente. Menționăm faptul că amenda pentru traversare neregulamentară este de 290 lei.

 

Aceste acțiuni vor continua și au ca scop diminuarea accidentelor rutiere în care sunt implicați pietoni ce traversează prin locuri nepermise.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.