Actualitate
Amenzi de peste 500.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind circulaţia persoanelor

Joi, 26 martie, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.400 de persoane și 185 societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Totodată, au fost continuate activităţile pentru punerea în aplicare a restrictiilor privind circulaţia persoanelor.

Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite în legătură cu circulaţia persoanelor, forţele de ordine au aplicat peste 270 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 500.000 de lei.

De asemenea, 10 persoane au fost introduse în carantina, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.