Actualitate
Alertă: Polițiștii urmăresc un șofer care nu a oprit la semnalele lor; bărbatul ar putea fi rănit

Un conducător auto este căutat, la această oră, de polițiștii doljeni după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Agenții au folosit arma din dotare și șoferul s-ar putea să fie rănit.

 

 

Bărbatul căutat de polițiștii craioveni se numește Filip Gionea, fost Sărdaru, zis Paris, în vârstă de 45 ani. El a fost observat în trafic de un echipaj de poliție, aflat pe bulevardul Știrbei Vodă, agenții făcându-i semn să oprească pe dreapa din cauză că nu deține permis de conducere. Oamenii legii au tras după mașină, un BMW de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare DJ 33 BAT, șoferul abandonând autoturismul pe strada Salcia, din cartierul Fața Luncii. Polițiștii au tras aproximativ nouă focuri de armă și au reușit să îl rănească pe Paris în pulpa piciorului stâng. Deși rănit, bărbatul și-a continuat fuga prin curțile oamenilor, el fiind căutat și la această oră de oamenii legii.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.