Actualitate
Alegerile interne ale USR- Plus viciate de echipa lui Prisnel

Adrian Prisnel este acuzat de o parte a filialei USR-PLUS Dolj de faptul că încalcă regulile forurilor superioare ale partidului și interzice prin abuz votul sutelor de membri cu privire la desemnarea candidaților la alegerile parlamentare din această iarnă.

Astfel, Prisnel se autoproclamă deputat și așteaptă doar votul delegaților din rural, cei din Craiova nefiind lăsați să își exprime opțiunea la vot privind preferința pentru candidații USR la viitoarele alegeri.

Pentru a fi sigur că va mai prinde un nou mandat în viitoarea legislatură, Adrian Prisnel a introdus în data de 5 octombrie, un număr de 56 de persoane pe care se baza să îl ajute să câștige alegerile interne care urmau să aibă loc pe data de 10 octombrie. Numai că, cei din Comisia tehnică națională a USR-PLUS,

au decis și înștiințat printr-un comunicat către Biroul Județean Dolj și către Adrian Prisnel, președintele acestei filiale, faptul că cei 56 să nu fie înscriși în Biroul electoral și să nu aibă drept de vot deoarece pot influența și pot vicia soarta alegerilor interne.


Din cauza refuzului de la București, în ziua când trebuiau aleși delegații care să reprezinte
Craiova în alegerile pentru desemnarea candidatilor USR la parlamentare, Adrian Prisnel și comisia tehnică locală numită de el, au refuzat sa ia act de aceasta decizie.

 

Refuzând decizia comisiei USR-PLUS de la național, for superior Biroului Județean Dolj, registrul electoral intern nu a putut fi stabilit și alegerile au fost boicotate și anulate în mod voit.
 

După ce a trecut peste hotărârea forurilor superioare, Adrian Prisnel este acuzat că a interzis, prin abuz, sutelor de membri ai USR-PLUS să voteze în mod democrat cu privire la desemnarea candidaților la parlamentare.


 

Liderul userist încalcă în picioare deciziile forurilor superioare din București, care au promovat mereu alegerile meritocratice interne și se pare că a deraiat din linia partidului, doar pentru a nu pierde locul călduț de deputat.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.