Actualitate
Al doilea caz de coronavirus, confirmat la Ford Craiova

Reprezentanții companiei Ford Craiova au confirmat faptul că un al doilea angajat al fabricii a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. 

 

“Va confirmă faptul că ieri seară (23 iulie), unul dintre angajați noștri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.
Siguranța angajaților Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toți angajatii care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitandu-le să se adreseze medicului de familie.
Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare și lucrăm îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publică Dolj, în legătură cu acest subiect. 
Vom monitoriza situația și vom respecta toate instrucțiunile autoritatilor locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.