Actualitate
Acțiuni preventive ale jandarmilor craioveni

Jandarmii din cadrul unității au desfășurat activități preventive privind informarea participanților cu privire la adoptarea unor comportamente/atitudini care să prevină situațiile de risc, au purtat discuţii libere cu cetățenii, referitoare la respectarea unor reguli de bază  în ceea ce privește măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-C0V 2 și au împărțit materiale de protecție (măști și mănuși).

În ultimele 48 de ore, jandarmii au constatat un număr de 30 de sancțiuni, în baza legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dintre care 25 au fost avertismente scrise și 5 amenzi contravenționale, în valoare totală de 2500 de lei. De asemenea, au fost avertizate verbal, un număr de 15 persoane cu privire la purtarea corespunzătoare a materialelor de protecție.

    

 

     În scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus, jandarmii fac apel către cetățeni, să respecte măsurile de siguranță impuse de legislația în vigoare și totodată, să manifeste înțelegere și disponibiltate în a pune în aplicare aceste măsuri. Pe această cale, asigurăm  cetățenii că suntem în slujba lor și ori de cate ori este nevoie de respectarea legislației în vigoare, noi suntem prezenți la datorie.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.