Actualitate
Acțiuni pe linie rutieră în județul Vâlcea

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat la data de 29 iulie a.c.,  pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care depășeșsc regimul legal de viteză și pe linia prevenirii accidentelor rutiere în care sunt implicați bicicliști.

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe Drumul Național 67, pentru prevenirea accidentelor rutiere ca urmare a vitezei legale, fiind aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, 35 pentru depășirea limitei legale de viteză și 6 pentru alte abateri constatate.

 

Au fost reținute 5 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, iar valoarea sancțiunilor este de aproximativ 25.000 de lei.

 

Polițiștii rutieri au acționat, la aceeași dată, în tot județul, pentru depistarea bicicliștilor care nu respectă normele rutiere, fiind aplicate 169 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri comise de bicicliști, dar și pentru alte fapte.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.