Actualitate
Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

Polițiștii rutieri au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 de lei, în urma unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere. De asemenea, au fost constatate șae infracțiuni și au fost reținute nouă permise de conducere. 

„În ultimele 24 de ore, polițiștii doljeni cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, fiind avută în vedere combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.