Actualitate
Accident pe strada „Prelungirea Bechetului!” O persoană a ajuns la spital

În această dimineață, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Prelungirea Bechetului, din Craiova, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate doua autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care din primele verificări au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din Craiova ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, o femeie de 40 de din Craiova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.