Actualitate
Accident mortal pe strada Rîului

Un bărbat de 63 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Rîului, din localitate, a accidentat mortal o femeie de 65 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, din zona intersecției cu strada Tabaci.

Șoferul este acuzat de ucidere din culpă. 

"În această dimineată, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Rîului din Craiova, s-a produs un accident de circulație.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 63 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Rîului, din localitate, a accidentat o femeie de 65 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea  străzii pe trecerea de pietoni, din zona intersecției cu strada Tabaci.
În urma evenimentului rutier, din păcate, femeia a decedat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea accidentului", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.