Actualitate
Accident mortal la Calopăr

Un bărbat de 31 de ani, din Siliștea Crucii, a decedat astăzi, 20 august, în urma unui accident produs în Calopăr. În urma impactului autovehiculului condus de bărbat si cel condus de o femeie de 45 de ani, din Craiova, mașina șoferului a fost proiectată într-un cap de pod, rezultând decesul acestuia.

O femeie de 45 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, pe DJ561, în localitatea Calopăr, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, pe DC 95 şi a fost lovită de un alt autoturism, condus de un bărbat, de aproximativ 31 de ani, care se angajase în depăşirea primului autoturism. Din impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de la volanul autoturismului, acestuia efectuându-i-se manevre de resuscitare de către echipajele medicale aflate la faţa locului, dar fără rezultat.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.