Actualitate
Accident la Radovan. O femeie a ajuns la spital

O femeie de 30 de ani a ajuns la spital după ce nu a acordat prioritate unui autoturism și a provocat un accident rutier, pe o stradă din Radovan. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătamare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

O femeie de 30 de ani, din Radovan, care conducea un autoturism pe o strada din Radovan, la intersectia cu DN 56, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un barbat de 43 de ani, din Balș.În urma accidentului a rezultat o victimă, femeia de 30 de ani, care a fost transportată la spital de un echipaj SMURD, fiind conștientă. În cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru vătamare corporală din culpă și fac cercetări în vederea lămuririi împrejurarilor producerii accidentului. La fața locului a fost prezent și un echipaj de descarcerare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.