Actualitate
Accident între Bratovoiești și Rojiște

Ieri seară, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN55, între Bratovoesti și Rojiste.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un tânăr de 22 de ani, din Rojiste, care se afla la volanul unui autoturism, care a lovit din spate o căruță, care se deplasa în aceeași direcție, fiind condusă de un bărbat de 77 de ani. În urmă impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină care circulă din sens opus și care era condusă de un tânăr de 26 de ani, din Mârșani. Conducătorul atelajului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștient. În cauza, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.