Actualitate
Accident în zona viaductului Bahna. Un tânăr de 25 de ani a murit

Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit, în urma cu puțin timp, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, zona viaductului Bahna.

În accident sunt implicate trei autovehicule, o autoutilitară și două autotrenuri. La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezenta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Cea de-a doua victimă a accidentului, șoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la spital, în stare de conștiență.

Update: Tânărul, în vârstă de circa 25 de ani, a fost declarat decedat

Update: Reprezentanții IPJ Mehedinți au transmis:

Astăzi, 19 iulie, pe DN 6, în zona viaductului Târziului, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

În urma impactului, a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto, un tânăr de 25 de ani, din județul Hunedoara și rănirea gravă a unui alt conducător auto, bărbat de 40 de ani, din județul Bacău.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.