Actualitate
Accident grav pe pasajul suprateran! UPDATE: O persoană a decedat

Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma accidentului, două victime au fost transportate la spital, iar celei de-a treia, i se aplică manvre de resuscitare. Circulația pe pasaj a fost oprită. 

Un accident rutier a avut loc pe pasajul suprateran. Două victime conștiente au fost transportate la spital, iar o a treia, inconștiență, a fost descarcerată și i se aplică manevre de resuscitare de către echipajul SMURD. 

UPDATE: "Echipajul de pompieri și medici de ambulanta SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul, iar într-un final aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportata la spital", au declarat reprezentanții ISU Dolj. 

UPDATE 2: „„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au comunicat polițiștii doljeni în această dimineață. 

 

Sursa foto: Info Craiova Trafic și Dolj

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.