Actualitate
Accident grav pe Centura de Nord a Craiovei

 

Accident între un tir și un autoturism, pe Centura de Nord, zona Tancodrom. Intervine Smurd si Atpvm  Det.1 Craiova, Descarcerare Sct.Craiova  si SAJ Dolj. Două dintre persoane ar fi in stare foarte gravă. Vom reveni cu detalii !

Update: în autoturism se aflau trei persoane, acestea fiind încarcerate, iar până în acest monent a fost scoasă o persoana si se lucrează pentru descarcerarea celorlalte două persoane, au declarat reprezentanții ISU Dolj.

"Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 65F, dinspre Isalnita, ar fi patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune frontala cu un tir, care in urma impactului s-a rasturant in afara partii carosabile.
Din pacate, in urma accidentului au decedat 3 persoane, conducatorul autoturismului si două femei, pasagere în aceeași mașină. 
Momentan traficul este blocat in zona.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind efectuate verificari în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.