Actualitate
Accident frontal, la Beharca

Un tânăr de 25 de ani a provocat un accident pe raza localității Beharca, după ce a a încercat să depășească neregulamentar un autoturism și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Uricani. În urma impactului, cei doi șoferi au ajuns la spital, conștienți, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Un tânăr de 25 de ani care conducea un autoturism pe DN 6, pe raza localităţii Beharca, din direcţia Filiaşi către Craiova, ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Uricani. În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au fost transportaţi la spital, fiind consţienţi. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Pe respectiva porţiune de drum se circulă cu dificultate pe un singur sens de mers. Carosabilul este parțial acoperit cu ulei scurs de la unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier, acționându-se pentru curățare. Poliţiştii aflaţi la faţa locului desfăşoară activităţi de dirijare şi fluidizare a traficului rutier”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.