Actualitate
Accident de circulație în Orodel

În ziua de 9 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală  Plenița au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 552B, în comuna Orodel s-a produs un accident de circulație.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 30 ani, din Craiova, care se afla staționat cu autoturismul  pe DJ 552B, în comuna Orodel ar fi fost fost acroșat din spate de un autoturism auto condus de un tânăr de de 21 ani, din comuna Orodel sat Bechet.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat negativ pentru bărbatul de 30 de ani și o concentrație de 0.97mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 21 de ani.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale precum și pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.