Actualitate
Accident cu două victime la Galicea Mare

Un accident rutier între două autoutoturisme a avut loc în localitatea Galicea Mare. În urma impactului, două victime, dintre care una conșientă, iar alta inconștientă, primesc îngrijiri medicale. Intervine EPA Secția Băilești, 1 echipaj SAJ și Elicopterul SMURD. Echipajul medical acordă ajutor medical persoanelor, iar persoana inconștiență după ce va fi stabilizată, va fi transportată de elicopterul smurd la Spitalul numarul 1, din Craiova, au declarat reprezentanții ISU Dolj.

„Un bărbat de 55 de ani, din Băilești, care conducea un autoturism pe DN 56, în zona localității Galicea Mare, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, fiind lovit din spate de un autoturism condus de un bărbat de 80 de ani, din Craiova. În urma accidentului, autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani s-a rasturnat pe partea carosabilă.De asemenea, atât conducătorul de 80 de ani, cât și o femeie de 74 de ani, pasageră în același autoturism, au fost răniți și urmează să fie transportați la spital, aceștia fiind conștienți. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.