Actualitate
Accident cu doi răniți, după ce o mașină a intrat în șanț

Un accident rutier cu două victime a avut loc pe drumul județean DJ552E, spre comuna Bucovăț. În urma incidentului, două persoane de sex masculin au fost rănite, una având leziuni minore iar cea de-a doua victimă, care a fost încarcerată, a fost intubată și urmează să fie transportată la spital. 

Un bărbat care conducea un autoturism pe DJ552E, spre comuna Bucovăț, într-o curbă ar fi pierdut controlul volanului, ieșind în afara părții carosabile.
Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, conducatorul auto, conștient și un pasager care era inconștient.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.