Actualitate
A traversat pe trecere, dar a ajuns la spital

Un bărbat de 37 de ani a ajus la spital, după ce a traversat pe o trecere de pietoni, de pe Calea Bucureşti, din Craiova, însă pe culoarea roșie a semaforului. Victimei i s-a acordat primul ajutor medical și a fost transportată la Spitalul numarul 1, fiind conştientă. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

"Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public, pe trecere, însă pe culoarea roșie a semaforului electric, pe Calea Bucureşti, a fost lovit de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din Craiova.
Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.