Actualitate
A provocat un accident și a fugit

Polițiștii caută un șofer care a provocat un accident rutier în centrul Craiovei, după care și-a abandonat autoturismul și a părăsit locul faptei. Un bărbat de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar oamenii legii au deschis dosar penal și caută vinovatul pentru a stabili cum s-a produs accidentul. 

În această seară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada A.I. Cuza, din Craiova.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism care circula pe strada A.I. Cuza, din Craiova, al cărui conducător a abandonat autoturismul și ar fi  părăsit locul accidentului, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător, un bărbat de 33 de ani, din Craiova,  intenționa să vireze stânga pe strada Constantin Rădulescu Motru, din localitate.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe strada AI Cuza, din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova,  ulterior fiind proiectat într-un alt autovehicul parcat pe aceeași stradă.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind conștient și cooperant.

De asemenea, polițiștii au ridicat autoturismul abandonat în vederea continuării cercetărilor și identificării conducătorului auto.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și totodată  continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.