Actualitate
A lovit un refugiu de pietoni și s-a răsturnat cu mașina

Un accident rutier a avut loc astăzi pe strada "Decebal" din Craiova.

Azi, poliţişti  din cadrul Biroul Rutier Craiova au  fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Decebal din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o femeie de 51 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Decebal din localitate, ar fi lovit refugiul pentru pietoni, răsturnâdu-se cu autoturismul.

În urma evenimentului rutier, femeia care era singură în autoturism, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind  negativ.  

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.