Actualitate
A început licitaţia pentru primul bloc din Cartierul Chinezesc

Mihail Genoiu, edilul Craiovei, a vorbit de situația locuințelor ANL, de pe strada Caracal. Acesta a anunțat că a început licitația, data limită de depunerea ofertelor fiind de 16 iulie, 2019. Obiectul licitației este un „ contract de Antrepriză Generală rest de executat „Locuințe prin credit Ipotecar, amplasamentul din județul Dolj, municipiul Craiova, strada Caracal nr.132", se arată anunțul de participare.

"ANL a început licitația pentru execuția lucrărilor la primul bloc, este deja pe pagina web a instituției, termenul de depunere a ofertelor este de 16 iulie. Anul acesta vom vedea schelele pe primul bloc. O să avem o întâlnire cu reprezentanții ANL, cu Mapn, pentru a stabili infrastructura și utilitățile, aleile care trebuie făcute. ANL ul se mișcă, mai urmează o etapă, atunci când se va stabili executantul și prețul pe metru pătrat, să se facă acea contractare cu banca. Primele apartamente vor merge către cei din Ministerul Apărării, iar daca vor rămâne disponibile, se vor acorda celor înscriși pe liste. Mai este disponibil și pachetul celălalt de 60 de apartamente de închiriat în vechea locație ANL Potelul, unde se lucrează la execuție, deci vom dispune curând și de aceste apartamente",a explicat Genoiu. Contractul are ca scop realizarea lucrărilor rest de executat la obiectivul de investiție „ Locuințe prin credit ipotecar, amplasamentul din județul Dolj, municipiul Craiova, strada Caracal nr 132”, respectiv Bloc, regim de înălțime P+10. Data limită de depunere a ofertelor este de 16 iulie 2019.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.