Actualitate
A ieșit la „vânătoare” cu mașina! Rinocerul din Brazdă, „ucis” de un șofer neatent

În noaptea trecută, în cartierul craiovean „Brazda lui Novac”, un șofer neatent a intrat într-un sens giratoriu și a lovit statuia în formă de rinocer. 

În fotografia postată pe grupul „Oltenia Info Trafic Tube” se vede cum mașina a intrat în sensul giratoriu și a lovit statuia. Aceasta fusese amplasată relativ recent, fiind sculptată la Simpozionul Internaţional de Sculptură “Drumuri Brâncuşiene”. Postarea a strânit amuzamentul craiovenilor: „L-a atacat rinocerul, îi era foame,” „bizonul s-a dat la rinocer,” rinocerul este bine, doar puțin în șoc! Am trecut azi dimineață pe acolo, acum probabil s-a ridicat” sau „safari de Brazdă” au fost reacțiile savuroase ale oltenilor.

 

Între timp, reprezentații Primăriei Craiova au repus pe picioare rinocerul, iar acesta respiră ușurat și veghează asupra locuitorilor din cartier. 

 

 

UPDATE IPJ DOLJ: În această dimineaţă, în jurul orelor 05.00,  poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizati cu privire la producerea unui eveniment rutier pe  strada Brazda lui Novac, din Craiova.
Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au stabilit că o femeie de 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brazda lui Novac, la intersecţia cu strada Doljului, nu a  adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a lovit sensul giratoriu. 
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2175 de lei, iar ca măsură complementară, femeii

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.