Actualitate
A furat o mașină din fața unui supermarket, dar a fost prins de polițiști

La data de 19 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că autoturismul, pe care l-a lăsat pornit în fața unui supermarket, i-ar fi fost sustras.

Polițiștii Inspectoratul de Poliție Județean Olt s-au mobilizat și au efectuat de îndată verificări.

 

La aproximativ 15 minute de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 65, în localitatea Găneasa, autoturismul reclamat că ar fi fost sustras.

 

Polițiștii au imobilizat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de sustragerea acestuia. Din verificările efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

În cursul acestei zilei, bărbatul va fi prezentat unității de  parchet competente, cu propuneri legale.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.