Actualitate
A fost prins după ce l-a constrâns pe bunicul său să îi dea 1800 de lei

Ieri, 26 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 37 de ani, din comuna Gherceşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză, în ziua 14 ianuarie a.c., în timp ce se afla în curtea locuinței din comuna Ghercești, l-ar fi constrâns pe bunicul său, în vârstă de 82 de ani, prin întrebuințarea de violențe și amenințări, să-i remită suma de 1800 de lei.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.