Actualitate
70 de ani de Universitatea Craiova, sărbătoriți în sala „Regele Mihai I” (FOTO și VIDEO)

Astăzi, la Universitatea din Craiova, foști și actuali componenți ai Universității Craiova, oficiali, dar și profesori universitari au luat parte la evenimentul ce a sărbătorit 70 de ani de istorie alb-albastră. În cadrul acestui eveniment, Dumitru Utovescu, alături de jurnaliștii Ion Jianu și Dan Păsărin a lansat volumul „Monografia echipei de fotbal Universitatea Craiova / 70 de ani în arena fotbalului românesc și european (1948 – 2018)”.

Cartea are peste 500 de pagini și este scrisă atât în limba română, cât și în engleză. Rectorul Universității din Craiova, Cezar Spânu, a fost cel ce a deschis discursurile din timpul evenimentului. La microfon au mai trecut Marcel Popescu, managerul general al Științei, Sorin Cârțu, președintele clubului, Teo Țarălungă, Titi Bâtlan (componenți Campioanei unei mari Iubiri), Pavel Badea, președintele CS Universitatea Craiova. Antrenorul Devis Mangia și jucătorii Universității Craiova au fost prezenți la lansarea monografiei Universității Craiova. De asemenea, secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, a înmânat o plachetă simbolică clubului din Bănie, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de existență.

 

La final, toată lumea a cântat imnul Științei, interpretat de Ciri Mayer și Generația Folk. 

 

VIDEO DE LA EVENIMENT 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.