Actualitate
25 de maşini au fost distruse de persoane necunoscute

Proprietarii a 25 de autoturisme care au fost parcate peste noapte în cartierul craiovean Brazda lui Novac s-au trezit de dimineaţă cu avarii la maşini. Cauciucurile acestora au fost tăiate de persoane necunoscute.

“În această dimineață, polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca, in parcarea unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, au fost tăiate cauciucurile mai multor autoturisme. Polițiștii au demarat cercetările, iar până în prezent au fost identificate 25 de autoturisme care aveau câte două anvelope tăiate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penala a acestora”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Incidente de acest gen au mai fost înregistrate şi în trecut când mai mulţi craioveni s-au trezit cu autoturismele avariate. Oamenii legii vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate de locatari în această zonă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.