Actualitate
21 de permise au fost reținute de polițiștii doljeni
Marți,  08.08.2017, efective ale Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acțiune pentru prevenire accidentelor rutiere generate de nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric aflat în funcțiune de către conducătorii auto. Polițiștii rutieri au avut în vedere și creșterea siguranței traficului rutier.
Ca urmare a abaterilor constatate în cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 46 sancțiuni dontravenționale de peste 17.400 lei, dintre acestea 17 fiind pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului, iar alte 3 amenzi pentru trecerea pe culoarea galben a semaforului electric. Polițiștii au reținut în vedere suspendării dreptului de a conduce 21 permise de conducere, totodată fiind retrase și 5 certificate de înmatriculare.
În cadrul acțiunii a fost depistată P.MARIA, 30 de ani, din Craiova în timp ce a conducea un autoturism, pe bld. Dacia, şi nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune la intersecţia cu strada C-tin Brîncoveanu. Aceasta a fost sancţionată conform OUG 195/2002R cu amendă de 580 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 30 de zile.
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.