Actualitate
15 infracţiuni la regimul silvic, după o acțiune specială a polițiștilor

Polițiștii au constatat 35 de infracțiuni, dintre care 15 infracțiuni la regimul silvic, după o acțiune în vederea prevenirii ilegalitaților îndreptate împotriva fondului forestier național privind taierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase. Oameni legii au confiscat și 47 mc material lemnos în valoare de peste 180.000 de lei.

" În perioada 8 aprilie – 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat acțiuni, în sistem integrat, în vederea prevenirii ilegalitaților îndreptate împotriva fondului forestier național privind taierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase.

Astfel, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni la Lg. 171/2010, în valoare de 13.000 de lei.

Totodată polițiștii au constatat 35 de infracțiuni, dintre care 15 infracțiuni la regimul silvic.

Ca măsuri complementare, polițiștii au confiscat 47 mc material lemnos în valoare de peste 180.000 de lei.

La actiuni au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj precum și specialiști din cadrul Direcției Silvice Dolj și Garda Forestiera Rîmnicu Vâlcea", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.