Actualitate
15 infracţiuni la regimul silvic, după o acțiune specială a polițiștilor

Polițiștii au constatat 35 de infracțiuni, dintre care 15 infracțiuni la regimul silvic, după o acțiune în vederea prevenirii ilegalitaților îndreptate împotriva fondului forestier național privind taierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase. Oameni legii au confiscat și 47 mc material lemnos în valoare de peste 180.000 de lei.

" În perioada 8 aprilie – 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat acțiuni, în sistem integrat, în vederea prevenirii ilegalitaților îndreptate împotriva fondului forestier național privind taierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase.

Astfel, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni la Lg. 171/2010, în valoare de 13.000 de lei.

Totodată polițiștii au constatat 35 de infracțiuni, dintre care 15 infracțiuni la regimul silvic.

Ca măsuri complementare, polițiștii au confiscat 47 mc material lemnos în valoare de peste 180.000 de lei.

La actiuni au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj precum și specialiști din cadrul Direcției Silvice Dolj și Garda Forestiera Rîmnicu Vâlcea", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.